ΧΩΡΟΣ ΚΙΝΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ-ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ

Κατάλληλα εξοπλισμένο με ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στο τομέα της θεραπευτικής άσκησης και της αποκατάστασης, ο χώρος άσκησης μας καλύπτει όλες τις ανάγκες.

Είναι πλήρως εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και όργανα:
*Kορυφαία όργανα γυμναστικής KEISER, XEBEX, VICORE, POLAR, AEROBIS,Concept2 και Technogym, Bosu, Vicore, Theraband, IronMaster καθώς και μια άφθονη και ποικίλη σειρά από ελεύθερα βάρη της Rogue.
* Eργομετρικά μηχανήματα αερόβιας άσκησης.
* Δυνατότητα ομαδικής άσκησης μέσω διάφορων προγραμμάτων που αρμόζουν στις ανάγκες σας και τις προτιμήσεις σας.
* Κατά περίπτωση, προγράμματα θεραπευτικής άσκησης με στόχο την πλήρη λειτουργική αποκατάσταση του ασθενούς και την απρόσκοπτη επανένταξη του στις καθημερινές δραστηριότητες.

Όποιος και αν είναι ο στόχος σας (αποκατάσταση μετά από τραυματισμό ή/και νόσο, πρόληψη καρδιοαναπνευστικής-μυοσκελετικής αλλά και γενικότερης σωματικής υγείας, διόρθωση εμβιομηχανικών αποκλίσεων, βελτίωση φυσικής κατάστασης, ενδυνάμωση, αύξηση αερόβιας αντοχής, αδυνάτισμα, βελτίωση ελαστικότητας και ισορροπίας, ανακούφιση από το στρες ή ψυχική ανάταση) το Πρότυπο Κέντρο Φυσικοθεραπείας διαθέτει μία τεράστια γκάμα από αερόβια και δυναμικά προγράμματα για όλους ανεξαιρέτου ηλικίας, φύλου, παθολογίας, επιπέδου φυσικής κατάστασης.