Στο Πρότυπο Κέντρο Φυσικοθεραπείας του Δημήτρη Κριτσιώτη προσφέρονται εξατομικευμένες φυσικοθεραπευτικές υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας και επιστημονικής εξειδίκευσης οι οποίες πάντα βασίζονται σε επιστημονικές αποδείξεις και δεδομένα.  

 Το Πρότυπο Κέντρο Φυσικοθεραπείας Δημήτρης Κριτσιώτης παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες με στόχο την πρόληψη διαφόρων παθήσεων αλλά και την πλήρη επαναφορά του ασθενή στη φυσιολογική του κατάσταση. Εκεί  θα βρείτε υπηρεσίες:

 • Μυοσκελετικής αποκατάστασης
 • Νευρολογικής αποκατάστασης
 • Καρδιοαναπνευστικής αποκατάστασης
 • Αθλητικής αποκατάστασης
 • Γηριατρικής αποκατάστασης
 • Παιδιατρικής αποκατάστασης
 • Πρωτογενούς – δευτερογενούς – τριτογενούς πρόληψης
 • Κατ’ οίκον θεραπείας

Ακόμη, σε συνεργασία με επιστήμονες και άλλων ειδικοτήτων όπως Λογοθεραπευτές, Εργοθεραπευτές, Ψυχολόγους, Διατροφολόγους αλλά και ειδικευμένους γιατρούς και νοσηλευτές, στο Πρότυπο Κέντρο Φυσικοθεραπείας του Δημήτρη Κριτσιώτη θα βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε πάθηση.

 

Κάθε ασθενής έχει τις δικές του ανάγκες και ιδιαιτερότητες και για τον λόγο αυτό προσεγγίζεται με εξατομικευμένα  πρωτόκολλα θεραπείας και θεραπευτικές προσεγγίσεις. Μετά από τη λήψη πλήρους ιστορικού, κλινική εξέταση αλλά και ενδελεχή συζήτηση με τον ασθενή ή/και τον φροντιστή του, αποφασίζεται από κοινού το φυσικοθεραπευτικό πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί. Το πρόγραμμα καταρτίζεται με βάση τις ανάγκες, τις ιδιαιτερότητες, τις επιθυμίες αλλά και το πρόγραμμα του κάθε ασθενή ώστε να του προσφέρεται μέγιστη λειτουργικότητα στην καθημερινότητά του αλλά και καλύτερη ποιότητα ζωής που είναι και ο απώτερος στόχος. Η συμβολή της φυσικοθεραπείας είναι ζωτικής σημασίας τόσο για την αποκατάσταση από διάφορες παθήσεις όσο και για την πρόληψη αυτών.

 

Στο Πρότυπο Κέντρο Φυσικοθεραπείας Δημήτρης Κριτσιώτης ο χώρος έχει σχεδιαστεί με τρόπο που να προσφέρει όλες τις ανέσεις καθ’όλη τη διάρκεια της παραμονής του ασθενή εκεί. Χώρος στάθμευσης, χώροι προσβάσιμοι και λειτουργικοί από ΑμεΑ και όλος ο σύγχρονος υλικοτεχνικός εξοπλισμός κάνουν την παραμονή αλλά και τη θεραπεία των ασθενών μια ευχάριστη διαδικασία. Στις εγκαταστάσεις του Πρότυπου Κέντρου Φυσικοθεραπείας θα βρείτε επίσης: τμήμα Ενηλίκων, τμήμα Παιδιατρικό, αίθουσα  Άσκησης, αίθουσα προσωπικών συνεδριών, αξιολογήσεων και εξετάσεων, εγκαταστάσεις ΑΜΕΑ ,λουτρά αλλά οργανωμένους, καθαρούς, φιλικούς, άνετους και κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους Αναμονής και Προσωπικής Υγιεινής.

 

Στο εργαστήριο του ο Δημήτρης Κριτσιώτης έχει ως βασική αρχή την παροχή εξατομικευμένων προγραμμάτων αποκατάστασης με αυστηρά ανθρωποκεντρική προσέγγιση. Τα προγράμματα που εφαρμόζει στοχεύουν στην εξάλειψη των συμπτωμάτων του ασθενούς, στην απαλλαγή του από μυοσκελετικούς πόνους και στη βελτίωση της λειτουργικότητας του.

 Ενημερώνεται συνεχώς γύρω από τις σύγχρονες εξελίξεις προσπαθώντας να προσφέρει τον συνδυασμό προσεγγίσεων και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού που είναι σήμερα απαραίτητοι σε σύνθετα προβλήματα έχοντας στη διάθεσή του κορυφαία φυσικά μέσα:

 • της εταιρίας BTL όπως Laser, Tecar, Υπέρηχο sonofree, Πρεσοθεραπεία, Αναρρόφηση συνδυαστική με Ηλεκτροθεραπεία, Biofeedback,
 • κορυφαίου τεχνολογικά οίκου Hyperice όπως Hypervolt Plus, Venom, Hypersphere Classic και Mini,
 • κορυφαία μέσα κινητικής αποκατάστασης του οίκου Keiser όπως ισοδυναμικά Functional Trainer με δυναμόμετρο , στατικά ποδήλατα μαγνητικής αντίστασης, ελλειπτικό μαγνητικής αντίστασης, TBT μαγνητικής αντίστασης,
 • του γνωστού οίκου Concept όπως Skierg και Κωπηλατική με slides επαγωγικής αντίστασης,
 • του πρωτοποριακού γερμανικού οίκου Aerobis όπως Endless Rope με δυναμόμετρο, Aerosling Trainer,
 • της εταιρίας Xebex κυρτό Διάδρομο Βάδισης non motorized,
 • της εταιρίας Bobo όπως τη πλατφόρμα Bobo Balance Pro,
 • της Rogue,
 • της Compex Ηλεκτροθεραπεία ασύρματη,
 • της Chattanooga Ηλεκτροθεραπεία ασύρματη,
 • της Theraband
 • και της Gymnic.

Στο χώρο του ο Δημήτρης Κριτσιώτης εφαρμόζει παρεμβατικές τεχνικές και μεθόδους, όπως ήπια Χειροπρακτική-Οστεοπαθητική σύμφωνα με τη μέθοδο Ackerman, Ιδιοδεκτική Νευρομυική Διευκόλυνση PNF, ελαστικής και μη περίδεσης Kinesio taping, Νευροεξελικτικής Αγωγής NDT Bobath, Αισθητηριακής Ολοκλήρωσης SI, μυοπεριτονιακής απελευθέρωσης Ergon technique, θεραπευτικής κολύμβησης Halliwick, ξηρής ή στεγνής βελόνας dry needling. Όλες οι θεραπείες είναι προσαρμοσμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να εξυπηρετούν εξατομικευμένα τις θεραπευτικές ανάγκες κάθε ασθενούς.

Το σύνολο εφαρμογής των φυσικών μέσων, θεραπευτικών τεχνικών, σε συνδυασμό με τον σύγχρονο εξοπλισμό, που επιλέγει στις διάφορες θεραπείες εξαρτάται από το είδος της πάθησης και είναι αυστηρά εξατομικευμένο. 

Η διαδικασία σχεδιασμού και ολοκλήρωσης του θεραπευτικού προγράμματος που ακολουθείται περιλαμβάνει:

α) Αξιολόγηση

β) Πρόγραμμα αποκατάστασης – φυσικοθεραπείας προσαρμοσμένο στην πάθηση

γ) Προγραμματισμένος αριθμός επισκέψεων ανάλογα με τη βαρύτητα αλλά και  την πρόγνωση της πάθησης

δ) Επαναξιολόγηση

 

 

 

Κλείστε άμεσα το επόμενο ραντεβού σας και κάνετε το πρώτο βήμα για μια καλύτερη καθημερινότητα. Η 1η συμβουλευτική – αξιολογητική συνεδρία σας παρέχεται χωρίς κόστος.

 

Πρότυπο Κέντρο Φυσικοθεραπείας Δημήτρης Κριτσιώτης

Λεωφόρος Καζανάκι 58, Ν. Ιωνία Βόλου, Μαγνησία, 38446

+302421077153

+306982046481

https://www.physio-volos.gr

info@physiovolos.gr

Related Posts